Amerikaan Polar Air naar Rotterdam Ahoy

Op 16 maart 2019 wordt in Rotterdam Ahoy de 41e editie van European Superpull gereden. Voor deze editie hebben we de Amerikaanse Polar Air tractoren van Joe Eder uitgenodigd om mee te rijden! 

De Unlimited-tractor en mini van Joe Eder zijn er dit jaar allebei bij. Joe Eder zelf bouwt al vele jaren chassis en achterascomponenten voor tractoren. 


Joe Eder doet met zijn tractoren mee in de NTPA competition in Amerika. Hij werd eerder zesde in de eindstand en behaalde twee overwinningen in de Unlimited klasse. In de mini modified klasse eindigde hij op de vierde plek in de eindstand. De mini die meekomt is de oude Bobcat Jr. van de familie Boer uit IJsselmuiden, die in 2017 de Grand National-titel wist te winnen. De tractor is in Nederland gebouwd, maar heeft hier nooit gereden. Bobcat Jr. was de eerste niet-Noord-Amerikaanse machine die een Grand National-titel wist te veroveren!
 

De Amerikaanse tractoren zullen meedoen met maar liefst drie klasses! De Unlimited-tractor doet mee met de Modifieds tijdens de middagsessie en de Unlimiteds tijdens de avondsessie. Ook de mini doet mee met de Mini-Unlimiteds tijdens de avondsessie. Het belooft weer een spektakel te worden met veel PK's en bulderende motoren. 

Kaartverkoop gestart
Vooruitblik 2019

De kaartverkoop voor de 41e editie is van start! De sessies beginnen om 12.00 uur en 19.00 uur. Als je beide sessies wil bezoeken heb je een combiticket nodig of een middag- én avondticket. Klik verder voor combitickets (middag- én avondsessie), middagsessie en avondsessie tickets. 

 

De jubileumeditie van European Superpull eerder dit jaar was een mooie editie met de 12.000 PK sterke machine van Knapp Motorsports. Wil je alvast vooruitblikken op komende editie? Bekijk alvast een voorproefje
Ga naar Ticketmaster
Bekijk promovideo
Two Wheel Drives zijn terug
Bestel VIP-arrangement
Na afwezigheid van de Two Wheel Drives klasse bij afgelopen editie, zijn ze dit jaar weer terug! Wil je het volledige programma van zowel de middag- als de avondsessie bekijken? Ga naar de website. 
Als VIP zit je dichtbij de baan en geniet je van een aantal extra's, zoals een zitplaats op de VIP-tribune, lunch of diner, zes consumptiemunten en een gratis parkeerplaats per bestelling. Bestel hier je VIP-tickets. Wil je voor meer dan 10 personen VIP-arrangementen bestellen? Stuur dan een e-mail.
 
Ga naar programma
Bestel je VIP tickets
Bestel je kaarten via Ticketmaster.nl
EuropeanSuperpull EuropeanSuperpull
EuropeanSuperpull
Instagram Facebook European Superpull
Browser versie | Afmelden
Copyright Rotterdam Ahoy 2018