Deelnemersveld European Superpull 2019 bekend

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt in Rotterdam Ahoy de 41e editie van European Superpull plaats. Het deelnemersveld is inmiddels bekend! Diverse deelnemers uit binnen- en buitenland zullen opnieuw aan de start verschijnen. De lijst is onder voorbehoud van last minute wijzigingen. 

Bekijk de deelnemerslijst
Bestel nu je tickets
Deelnemers 2019

Heb jij nog geen tickets voor het grootste indoor pullingevent van Europa? Scoor je tickets nu voor de middagsessie of de avondsessie. Als je beide sessies wilt bezoeken heb je een combiticket nodig of een middag- én avondticket. Klik verder voor combitickets, middagsessie en avondsessie tickets. 

 

Voor de 41e editie hebben we weer een sterk deelnemersveld. Naast de Amerikaanse gastrijder Joe Eder met zijn Polar Air-tractoren komen er een groot aantal Europese en Nederlandse toppers naar Rotterdam, waaronder ook een viertal Europees kampioenen. Ook zijn er nieuwe machines te bewonderen.
Bestel tickets
Lees meer over de deelnemers
Beleef het van dichtbij
Win: bezoek New Holland

Als VIP zit je dichtbij de baan en geniet je van een aantal extra's, zoals een zitplaats op de VIP-tribune, lunch of diner, zes consumptiemunten en een gratis parkeerplaats per bestelling. Bestel je VIP-tickets. Wil je voor meer dan 10 personen VIP-arrangementen bestellen? Stuur dan een e-mail.

Via onze Facebookpagina wordt er een bezoek aan de New Holland Agriculture fabriek in Zedelgem voor 2 personen inclusief een overnachting verloot. Wil je kans maken op een bezoek? Doe mee met de actie, like het bericht en tag de persoon met wie jij hierheen wilt.
Bestel VIP tickets
Ga naar de Facebookactie
EuropeanSuperpull EuropeanSuperpull
EuropeanSuperpull
Instagram Facebook European Superpull
Browser versie | Afmelden
Copyright Rotterdam Ahoy 2018