Amerikaan Polar Air onderweg naar Nederland
De Amerikaanse tractoren van Joe Eder zijn onderweg naar European Superpull in Rotterdam Ahoy. Zowel Polar Air Jr. als Polar Air Sr. zijn op 6 februari ingeladen in North Collins, New York. De container waar de tractoren in vervoerd worden, wordt op 2 maart verwacht in Rotterdam. Op 14 maart worden de tractoren uitgeladen bij Rotterdam Ahoy. Je kunt de tractoren ook live volgen op hun tocht naar Rotterdam.
Volg de tractoren
Nog geen tickets?
Win een Meet & Greet
Over 16 dagen is het al zo ver. Dan vindt de 41e editie van European Superpull plaats in Rotterdam Ahoy. Heb je nog geen tickets? Bestel ze dan snel! Klik verder voor middagsessie tickets of avondsessie tickets. 

Wil jij het Amerikaanse team Joe Eder Motorsports ontmoeten en alles te weten komen over de toppers Polar Air? Wij geven een Meet & Greet weg voor 2 personen. Er wordt dan ook een mooie foto genomen als aandenken. Doe mee met de actie op onze Facebookpagina
 

Ga naar Ticketmaster
Ga naar Facebook
EuropeanSuperpull EuropeanSuperpull
EuropeanSuperpull
Instagram Facebook European Superpull
Copyright Rotterdam Ahoy 2018
Browser versie | Afmelden