Startlijsten 41e editie van European Superpull zijn bekend

Nadat we eerder de deelnemers bekend hebben gemaakt is nu ook de startvolgorde op onze website gepubliceerd. Deelnemers uit binnen- en buitenland zullen meedoen aan European Superpull 2019. De startlijsten zijn onder voorbehoud van last-minute wijzigingen. 

Ga naar de startlijsten
Middagsessie
Avondsessie

De deuren voor de middagsessie gaan open om 11:00 uur, de eerste klasse begint om 12:00 uur. Tijdens de middagsessie komen er vier klasses in actie: de Two Wheel Drives, 4,5 ton Supersports, Trucks en Modifieds.
 

De deuren voor de avondsessie gaan open om 18:00 uur, de eerste klasse begint om 19:00 uur. Tijdens de avondsessie komen er vier klasses in actie, te zijn: de Prostocks, Mini-Unlimiteds, Unlimiteds en Superstocks. 
Koop je tickets voor de middagsessie
Koop je tickets voor de avondsessie
Win VIP-tickets
Probeer TREKKER

Als VIP naar European Superpull? Doe mee met de actie op Facebook! Een VIP-ticket bestaat uit: een zitplaats op de VIP-tribune, lunch, consumptiemunten en een gratis parkeerplaats. Zeker zijn van VIP-tickets? Bestel ze hier.

-Advertorial-
Diepgaande tests, prachtige foto’s van indrukwekkende machines en de laatste trends uit binnen- en buitenland. Dat is TREKKER magazine. 

Ga naar Facebook
Probeer het nu
EuropeanSuperpull EuropeanSuperpull
EuropeanSuperpull
Instagram Facebook European Superpull
Browser versie | Afmelden
Copyright Rotterdam Ahoy